top of page

Onze aanpak

We maken graag online lesmateriaal. Wil je zelf online lesmateriaal ontwikkelen? Dat kan. Wij helpen je graag ontdekken hoe.

#1

 

Leren is leuk


Online leren is leuk. We ontwikkelen en implementeren interactieve en attractieve leertrajecten met als doel om deelnemers te stimuleren tot leren én bedrijfs-processen te verbeteren.

 

Van advisering tot implementatie van online opleiden waarbij visuele communicatie een sterk punt is van ons. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden.

#2

 

Samen maken

 

Wilt u ontzorgd worden of zelf veel taken uitvoeren? Bij ons bepaalt u zelf uw wensen pakket. Geen gedwongen onderzoeken of advies dus.

 

We adviseren u over en ontwikkelen leermethoden die het beste bij uw organisatie en uw medewerkers passen. Gemotiveerde medewerkers, betere resultaten.

Wij helpen u graag om de juiste omgeving te gebruiken, in te richten en te beheren.

#3

 

Visueel sterk


e-dvisor is in staat om uw opdracht krachtig neer te zetten.

 

Didactisch sterk en visueel aantrekkelijk. Of het nu gaat om illustraties, foto's, schema's of videobeelden.

 

Met de juiste visuele middelen maken we uw content aantrekkelijk voor de cursist. In uw modules worden cursisten vermaakt en leren ze precies dat wat nodig is.

#4

 

Effectief leren

 

Elke cursist is uniek. Met gebruik van de juiste online leermiddelen is e-dvisor in staat om elke deelnemer een persoonlijke leerervaring te bieden.

 

We brengen uw leervraag in kaart om te komen tot een relevant opleidingstraject, toegespitst op een specifieke bedrijfssituatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

bottom of page